Een kerstboom van de zaak: Pakket 1
Hoe leuk is het om als afsluiting van het jaar samen met je collega’s (ipv van het standaard kerstpakket) middels een super gezellige bedrijfs uitje je eigen kerstboom uit te zoeken?

Hoe werkt het:
Via DE ZAAK krijgt de klant/personeelslid een voucher voor een gratis kerstboom. Bedrag van de voucher uiteraard te bepalen door DE ZAAK. De kerstboom kan worden uitgezocht op een vooraf gestelde datum.

Op deze middag/avond word de klant/personeelslid persoonlijk welkom geheten door DE ZAAK op onze uiterst sfeervolle,zeer ruime feestzolder op onze kerstboomboerderij.Daar krijgt men een hapje/drankje/buffet (je kan zo gek maken als je wilt) door DE ZAAK en is er de gelegenheid om even bij te praten met personeelsleden/klanten.

Na het inleveren van de voucher bij de mensen van de kerstboomboerderij kan men op gemak alleen of met hele gezin de kerstboom uitzoeken. De boom word netjes voor je ingepakt zodat hij makkelijk in de auto kan.

Voor de kinderen is er genoeg te beleven, er is een springkussen, er kan geknutseld worden en natuurlijk niet te vergeten een bezoekje brengen aan de koeien/kalfjes/schaapjes en DE EZELS!

DE ZAAK kan eigen cateringbedrijf meenemen of via de kerstboomboerderij een cateringbedrijf regelen.

Een kerstboom van de zaak: Pakket 2
De kerstboom is het kerstpakket van DE ZAAK
De klant/personeelslid krijgt een voucher voor een gratis kerstboom van DE ZAAK, bedrag te bepalen door DE ZAAK.

Deze kan men uitzoeken/ophalen op ieder gewenst moment tijdens de openingstijden van de kerstboomboerderij.

kerstboom van de zaak

kerstboom van de zaak licht

kerstboom groningen

kerstbomen groningen