Nordmann kerstboom

De Nordmann kerstboom is de meest populaire soort kerstboom in Nederland. De hoogte van de Nordmann is gemiddeld 150cm tot 200cm, dit maakt het een ideale boom voor in uw huiskamer. Wilt u de Nordmann kerstboom groter? Neem even contact met ons op, dan regelen wij dit voor u.

De Nordmann heeft vele voordelen als kerstboom. Zo heeft een Nordmann bijvoorbeeld nagenoeg geen verlies van haar naalden, hierdoor hoeft u niet iedere dag met de stofzuiger in de weer om naalden op te ruimen, en behoudt de kerstboom haar prachtige uitstraling.

Wist u trouwens dat een Nordmann kerstboom er ongeveer zeven tot acht jaar over doet om tot de lengte te groeien zoals u die graag in huis zou willen hebben? Bij de Kerstboomboerderij kweken wij de bomen zelf, bij ons kunt u Nordmann kerstbomen krijgen tot wel 4 meter hoog! Om de boom zo vol en mooi mogelijk te maken worden ze ieder jaar op maat gesnoeid en bemest.

Wij zorgen er ieder jaar weer voor dat u een kerstboom van topkwaliteit bij ons kunt komen uitzoeken!

Nordmann kerstboom kopen

Een Nordmann kerstboom koopt u natuurlijk bij de Kerstboomboerderij. Wij kweken de bomen zelf waardoor wij altijd bomen van de beste kwaliteit kunnen garanderen! Bij ons koopt u een Nordmann kerstboom in verschillende maten vanaf 150cm tot wel 400cm. En het leuke is dat u bij ons altijd in een heerlijke kerstsfeer de kerstboom uit kunt komen zoeken. Ieder jaar beginnen de feestdagen met een warm bezoek aan de Kerstboomboerderij!

Wilt u een Nordmann kerstboom kopen? Neem dan contact met ons op of kom langs om het gehele aanbod te bekijken.

Verzorging Nordmann kerstboom

Is het nodig om een Nordmann te verzorgen? Ja een kerstboom heeft net als andere bomen verzorging nodig. Een Nordmann kerstboom heeft als groot voordeel dat de boom naald vast is. De verdere verzorging hangt ervan af of u de kerstboom koopt met of zonder kluit. Maar zowel de Nordmann met  of zonder kluit, beide kunnen ze wel wat water gebruiken, zo blijven ze langer mooi.

Al onze Nordmann kerstbomen met kluit worden geleverd mét pot! Dit houdt in dat u de kerstboom bij thuiskomst direct al op de juiste plaats kunt zetten. Wel zo makkelijk!

Als u meer vragen heeft over de verzorging van uw kerstboom kunt u onze medewerkers vragen om u te voorzien van het beste advies omtrent de verzorging van uw kerstboom.

Wilt u dus een Nordmann kerstboom kopen van de beste kwaliteit en de meeste keus in verschillende maten? Neemt u dan eens contact op met de Kerstboomboerderij, u kunt ons bellen of mailen voor meer informatie.