Nobilis kerstboom

De Nobilis kerstboom is een kerstboom die oorspronkelijk uit Noord-Amerika komt. De Nobilis kerstboom is een wat minder bekende soort in Nederland, echter maakt dit de boom absoluut niet minder mooi! De Nobilis geeft een frisse geur die het gevoel van warmte en gezelligheid naar boven brengt. Met de Nobilis wordt de geur verspreid door de woonkamer zodat u al het kerstgevoel in huis krijgt. De Nobilis heeft blauw/groene naalden die glimmend zijn waardoor u iets anders in huis heeft dan de standaard kerstboom. Wij leveren de Nobilis kerstboom gezaagd tot een hoogte van ongeveer 250 cm.

Nobilis kerstboom kopen

Wilt u een Nobilis kerstboom kopen? Dan bent u bij de Kerstboomboerderij aan het juiste adres. Wij hebben altijd voldoende voorraad van deze prachtige boom en leveren deze altijd van top kwaliteit. Laat u zich adviseren door een van onze kerstboom specialisten zodat u altijd een prachtige nobilis kerstboom in huis heeft staan.

Een Nobilis kerstboom kopen heeft vele voordelen, de hoog gekromde naalden zijn zacht en hebben een stomp uiteinde waardoor deze niet aan uw handen prikken. Daarnaast heeft de Nobilis naalden die niet snel los laten, u hoeft daarom niet steeds alle naalden van de grond te plukken. De kerstboom heeft een mooie opbouw waardoor het een volle kerstboom is en er genoeg ruimte is om uw kerstversiering in te hangen. Wilt u een Nobilis kerstboom kopen? Kom langs bij de Kerstboomboerderij of bel ons voor de mogelijkheden.

Verzorging Nobilis kerstboom

Een Nobilis kerstboom heeft net als iedere andere boom ook verzorging nodig. Een Nobilis kerstboom heeft ongeveer een halve tot een liter water nodig per dag. Hierdoor droogt de kerstboom niet uit en zult u langer van de kerstboom kunnen genieten. Wanneer u de kerstboom niet genoeg water geeft zal de kerstboom sneller doodgaan en zullen de naalden van de kerstboom op de grond vallen waardoor de kerstboom een kaal uiterlijk krijgt.

Zet uw kerstboom ook niet te dicht bij een kachel, voor de meeste kerstbomen geldt dat ze hier niet goed tegen kunnen en snel hun naalden laten vallen vanwege uitdroging. Een handige tip is om de kerstboom eerst een dag in de garage of bijkeuken te plaatsen zodat deze kan wennen aan de warmere temperatuur. Daarna kunt u de kerstboom plaatsen op de door u gewenste plek. Als u meer vragen heeft over de verzorging van uw kerstboom kunt u onze medewerkers om meer advies vragen.

Nobilis met kluit

Wanneer u kiest voor een Nobilis dan heeft u een kerstboom met kluit. Het voordeel van een kerstboom met kluit is dat deze langer groen blijft en zijn naalden langer behoudt. Hoe de Nobilis met kluit neer te zetten? Doe de kerstboom in een grote pot met grond, vul de pot met tuinaarde of potgrond en druk dit stevig aan zodat de kerstboom stevig staat en niet beweegt. Wanneer u kiest voor een Nobilis, dan kunt u de kerstboom na de kerst eventueel in de tuin planten zodat u deze het jaar erop weer kunt gebruiken.