Blauwspar kerstboom

De officiële naam van de Blauwspar is Picea Omorika, maar in de volksmond beter bekend als de Blauwspar. De Blauwspar komt van origine uit het westen van Amerika (de Rockey Mountains)

De Blauwspar kerstboom is populair doordat de Blauwspar een smallere vorm heeft en hierdoor niet te veel ruimte inneemt. De naalden in de Blauwspar zijn wat zachter dan die van een “normale” kerstboom. De Blauwspar heeft takken die sterker dan normaal zijn, dit komt doordat de blauwspar langzaam groeit.

De naalden hebben een blauw/groene kleur en hierdoor geeft hij een andere dimensie aan uw woonkamer. De Blauwspar kerstboom wordt ongeveer 100 cm tot 200 cm en wordt in pot geleverd.

Er gaat niets boven de geur van een kerstboom, en bij de Blauwspar is die niet anders. De Blauwspar geeft een frisse geur af die zich over de ruimte verspreid, hierdoor heeft u altijd het kerstgevoel in huis.

Blauwspar kopen

Wilt u een blauwspar kopen? Dan bent u bij de Kerstboomboerderij aan het juiste adres. Wij hebben altijd voldoende voorraad blauwspar kerstbomen en leveren deze altijd van top kwaliteit. Laat u zich adviseren door een van onze kerstboom specialisten zodat u altijd een prachtige blauwspar in huis heeft staan.

Een Blauwspar kopen heeft vele voordelen. Zo is de Blauwspar een snelle groeier waardoor deze kerstbomen over het algemeen wat goedkoper zijn. Een andere bijkomend voordeel aan de Blauwspar is dat de kerstboom goed is gevuld met takken en naalden, zelfs aan de onderkant van de kerstboom. Verder is de Blauwspar een naald vaste kerstboom dit is een prettige bijkomstigheid. Een blauwspar kopen? Bel of mail ons voor de mogelijkheden en voorraad.

Al onze blauwspar kerstbomen worden geleverd mét pot. doe er zelf nog een mooie versiering of bijvoorbeeld mand omheen en u kunt de kerstboom direct mooi wegzetten en klaarmaken.

Verzorging blauwspar kerstboom

Een kerstboom heeft zoals iedere andere boom ook verzorging nodig, bij een Blauwspar kerstboom is dit niet anders. Een Blauwspar heeft ongeveer een halve tot een liter water per dag nodig zodat de naalden behouden blijven. Wanneer u zich hier aan houdt, dan krijgt de kerstboom genoeg water en behoudt de kerstboom zijn charme. Het is aan te raden om de Blauwspar niet bij de verwarming te plaatsen omdat de grond van de kerstboom dan zal uitdrogen. Verder is het slim om de kerstboom bij aankomst thuis eerst een dag in de bijkeuken of garage te plaatsen, hierdoor kan de kerstboom alvast wennen aan de warmere temperatuur zodat het verschil kleiner is wanneer deze naar de woonkamer wordt verplaatst. Als u meer vragen heeft over de verzorging van uw kerstboom kunt u onze medewerkers om meer advies vragen. Wij staan altijd voor u klaar om u te voorzien van de beste adviezen.

Blauwspar met kluit

Wij verkopen een blauwspar met kluit, het voordeel van een kerstboom met kluit is dat deze langer groen blijft en zijn naalden langer behoudt. Hoe de Blauwspar met kluit neer te zetten? Doe de kerstboom in een grote pot met grond, vul de pot met tuinaarde of potgrond en druk dit stevig aan zodat de kerstboom stevig staat en niet beweegt. Wanneer u kiest voor een Blauwspar met kluit, dan kunt u de kerstboom na de kerst eventueel in de tuin planten zodat u deze het jaar erop weer kunt gebruiken. Grote kans dat de kerstboom aanslaat.