Grote kerstboom kopen?
Dat kan bij de Kerstboom boerderij. Wij leveren A-kwaliteit Nordmann kerstbomen in vele soorten en maten en in het bijzonder de grote formaten kerstboom leveren wij al vele jaren. De grote kerstbomen worden bij ons speciaal geteeld, wij zijn dan ook al jaren de specialist voor de levering van groot formaat bomen in heel Nederland. Onze grote en tevreden klantenkring zien wij dan ook ieder jaar terug om een prachtige kerstboom bij ons aan te schaffen.

Een grote kerstboom wordt vaak geplaatst op grote pleinen, in kerken, winkelcentra of bij grote evenementen. Het is prachtig om een mooi versierde grote kerstboom te zien staan als u lekker aan het winkelen bent of een fijne stadswandeling maakt. Onze prachtige bomen hebben inmiddels al vele plekken in kerstsfeer weten te brengen.

Naast het leveren van de grote kerstboom bieden wij u ook de mogelijkheid aan om de boom door ons te laten plaatsen en verlichten.

De plaatsing van een grote kerstboom

Onze grote kerstbomen zijn van zeer goede kwaliteit en staan garant voor een prachtig kerstbeeld. Naast de verkoop van de grote kerstbomen zijn wij tevens gespecialiseerd in het plaatsen, optuigen, versieren, afbreken en afvoeren van dit formaat kerstbomen. Hierdoor ontzorgen wij onze klanten van A tot Z als het gaat om het plaatsen en versieren van een grote kerstboom.

Wij plaatsen de grote kerstboom op de zachte ondergrond (gras) en niet op een verharde ondergrond.

Welke soorten kerstbomen zijn geschikt als groot formaat?

De kerstbomen die wij gebruiken zijn Nordmann bomen van hoogwaardige kwaliteit. Het gaat om gezaagde Nordmann bomen vanaf 4 tot meer dan 10 meter. Voor meer informatie over de grote kerstbomen en tarieven raden wij u aan contact met ons op te nemen via de mail of telefonisch. Zorg ervoor dat u tijdig contact opneemt, op die manier weet u zeker dat er alle gelegenheid is om samen met u het proces door te spreken. Daarnaast weet u dan ook zeker dat u niet te laat bent voor een prachtige grote kerstboom.