Een echte Kerstboom kopen?

Een echte kerstboom kopen in Groningen en omgeving ? Kom dan langs bij de Kerstboomboerderij, wij hebben voor iedereen een kerstboom die prachtig in uw huis staat.

Al meer dan 15 jaar zorgen wij ervoor dat er in uw huis een prachtige echte kerstboom staat, wij zorgen ervoor dat er een kerstsfeer hangt in uw huis. U kunt bij de Kersboomboerderij verschillen soorten echte kerstbomen kopen die ieder zijn eigen charme heeft.

Soorten kerstbomen

Bij de Kerstboomboerderij kunt u kiezen uit veel verschillende soorten kerstbomen, zo hebben wij de Nordmann, de Blauwspar, de Fraseri en de Glauca. Alle soorten kerstbomen hebben weer andere eigenschappen, hierdoor zit er altijd een kerstboom tussen die bij u, en uw huis past. U kunt meer informatie over de verschillende soorten kerstbomen terug vinden onder de verschillende koppen. Verder leveren wij  ook extra grote kerstbomen, dit zijn kerstbomen die over het algemeen gebruikt worden voor pleinen en evenementen, deze kerstbomen zijn wel tot 9 meter hoog maar moeten wel vooraf besteld worden.

U hoeft tijdens het uitkiezen van een kerstboom zich geen zorgen te maken over uw kinderen, er zijn genoeg dingen te beleven bij de Kerstboomboerderij. Er komt ieder jaar een kerststalletje met verschillende dieren te staan en iedereen mag altijd een kijkje komen nemen bij de koeien. Voor u en uw kinderen een fantastische ervaring! Zo maken wij het voor iedereen een leuk uitje en willen wij u alvast een voorproefje geven op het kerstgevoel.

Kerstboom thuisbezorgd

Uw Kerstboom thuisbezorgd? Dat kan! Wij bezorgen de kerstboom die u heeft uitgezocht graag bij u thuis. Hierdoor hoeft u het huis in deze rare tijd niet meer uit. Wanneer u een keuze heeft gemaakt tussen alle kerstbomen dan pakken wij deze maar al te graag voor u in. Wij zorgen ervoor dat de kerstboom zo wordt ingepakt dat de kerstboom haar naalden zo veel mogelijk behoudt zodat wanneer u thuis komt deze nog net zo mooi eruit ziet als bij het uitkiezen. Uw kerstboom thuis laten bezorgen is nog nooit zo makkelijk geweest, zo kunt u optimaal genieten van de kerstboom zonder over dat u zich zorgen hoeft te maken of de kerstboom goed bij u thuis aankomt.

Waar leveren we allemaal?

wij leveren binnen een straal van 15 km rond om Groningen.

wanneer word uw boom bezorg

uw bestelling proberen we zo snel mogelijk te bezorgen we proberen binnen 1 tot 3 werkdagen uw kerstboom te bezorgen, de levering van uw boom word meestal in de avond gedaan kunt uw dan niet en heeft uw een plek waar wij het kunnen neerzetten laat het dan graag weten.

we beginnen dit jaar met de levering en verkoop eind november!